Vores Historie

Borra-bus er grundlagt i 2007. Et busfirma, der gerne yder en ekstra service overfor sine kunder, altid kommer til tiden og med meget imødekommende chauffør.

Vi tilbyder minibuskørsel på hele Sjælland. Kontakt os og book minibuskørsel til og fra lige præcis den destination, som du har brug for. Vi kører både for private og erhverv, og tilbyder:

  • Selskabs- og firmakørsel
  • Lufthavnskørsel
  • Handicapkørsel
  • Kørsel til fester og begivenheder
  • m.m.

At vælge at køre sammen i en minibus er ikke bare billigere for dig og dine medpassagerer, det er også mere miljøvenligt samt tidsbesparende for alle.

Kontakt os og hør mere om vores minibuskørsel.

Der er ingen grund til at lade sig forsinke af offentlig transport og besværligt tunge kufferter, på vejen til lufthavnen. I behøver heller ikke at køre i lange karavaner efter hinanden til bryllup eller polterabend. Er I en gruppe der alle skal finde vej det samme sted hen, så kan det betale sig at vælge vores transport firma som jeres lift.

Privat buskørsel kan spare store selskaber, foreninger, virksomheder og andre I større grupper en masse besvær og bekymringer. Så vælg os, når du og dine ledsagere mangler minibuskørsel på Sjælland.

Borra Bus

borra bus black van

Det betaler sig at tage flere afsted.

Vi tilbyder buskørsel til fornuftige priser.

Vores minibusser kan befordre grupper op til 14 personer.

Det er hyggeligt at følges i bussen, ofte er det billigere end at køre 4 personbiler efter hinanden.

Vi har altid telefonen på os, hvis du skulle have behov for transport.

Vores minibusser er altid rummelige, så du kan have din ting med.

Vi tilbyder transferkørsel, til og fra lufthavn og hoteller.