Festkørsel til enhver lejlighed

Når du og dit selskab bare gerne vil feste igennem, fordi man kun har polterabend én gang, fordi sønnen eller datterens konfirmation blev lidt vildere end forventet eller fordi det igen er blevet den tid på året, hvor julefrokosten står for døren, så er det en rigtigt god ide, at arrangere festkørsel for hele selskabet.
Vi kører alle steder på hele Sjælland – specielt i det storkøbenhavnske område – efter bestilling.

Festkørsel til polterabend og andre begivenheder

Vi henter og bringer, uanset hvor du og dit selskab skal have festkørsel til på Sjælland, og handler det om en festlig begivenhed, som eksempelvis polterabend, så er I meget velkomne til at medbringe pynt til at udsmykke bilen med. Det er jo som sagt, kun én gang man fejrer polterabend – for de fleste.
De store fordele ved at skaffe festkørsel når man har store begivenheder, som for eksempel polterabend, er naturligvis, at du og dit selskab ikke behøver at tænke på at skulle køre hjem selv senere. Desuden begynder festen jo allerede på turen, når alle er samlet og stemningen bliver munter.

Transport til fest sparer tid og penge

Fest transport er fordelagtig på mange måder. Det er som oftest langt lettere at lave en sammenkørsel, ved at arrangere fest transport inden I mødes, i stedet for at skulle køre i flere forskellige biler efter hinanden.
Det sparer både en masse tid og misforståelser og venten, men det sparer samtidig også en del penge for alle, når hver person ikke bruger benzin på turen. Og så er der jo langt flere at bruge til resten af aftenen.

Ring til os på tlf.: +45 41 90 06 66 eller kontakt os på mail: borra-bus@hotmail.com og book festkørsel til dit selskab, så du ikke behøver at bekymre dig om transporten til årets fest.

Firmakørsel, der henter til tiden

Leder du efter firmakørsel til større messer, gruppemøder, den årlige firmafest eller den fælles julefrokost? Borra Bus kan du altid regne med. Vi lægger stor vægt på punktlighed og overholdelse af aftaler, og vi går gerne langt for vores kunder. Hvis du står i en nødsituation og har brug for transport til en større gruppe hurtigt, så træder vi gerne til så hurtigt, som det kan lade sig gøre.

Firmakørsel til de store arrangementer

Borra Bus ligger inde med minibusser, der kan transponere op til 19 personer ad gangen. Derudover er vores chauffører altid høflige og hjælpsomme. Så der er ingen grund til, at lade lokalområdets taxaer køre i karavaner på landets veje, når I kan ringe til os, og spare både tid, planlægning og penge.
Fordele ved at vælge en minibus til din firmakørsel:

  • Din firmakørsel bliver billigere pr. person
  • Den går let og hurtigt uden komplikationer eller misforståelser
  • Du skal ikke bekymre dig om parkeringspladser under opholdet
  • Det er miljøvenligt at køre sammen

Det er en god idé at booke i så god tid som muligt, men vi gør gerne en indsats for at imødegå kunder, der står med et akut behov for firmatransport.
Udover firmakørsel tilbyder vi naturligvis også kørsel til andre begivenheder, hvor I er en større gruppe, der har behov for transport. Har I behovet har vi bussen, der skal klare jeres transportproblemer. Det kan for eksempel være:

  • Kørsel til familiefester, polterabend, fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og studenterfester
  • Kørsel til lufthavne, hoteller og banegårde
  • Kørsel for fodboldklubber, selskabskørsel og foreninger
  • Kørsel til virksomheder og institutioner

Ingen bustur er for kort eller lang til Borra Bus. Ring til os på tlf.: +45 41 90 06 66 eller send os en mail på borra-bus@hotmail.dk og få et uforpligtende tilbud på din firmakørsel med Borra Bus.

Bryllupskørsel til den store dag

Bryllupskørsel er for mange at foretrække, når tingene helst skal køre så gnidningsløst som muligt, inden ceremonien går i gang. At få hele familien til at møde op til den store dag, kan være noget af en udfordring, når svigerforældrene er forsinkede på grund af skænderier med GPS’en, de nærmeste venner har stadig tømmermænd fra polterabendfesten og en tante og onkel har vært ved at finde den rigtige lokation.

Bryllupskørsel bør ikke være en bekymring i planlægningen

Der er i forvejen meget planlægning, når man holder bryllup, og transport til og fra kirke og fest, bør ikke være det, der skal fylde mest. Derfor bør du vælge Borra Bus, hvis du genre vil være sikker på, at hyre et professionelt minibus-selskab til at sørge for at selskabet ender hvor de skal være.
Vi har over 11 års erfaring med bryllupskørsel og transport til andre begivenheder, og der er plads til op til 19 personer, alt efter hvilken størrelse minibus du vælger til formålet. Så læg bekymringerne der hjemme, og vær sikre på at Borra Bus søger for at bryllupskørslen bare glider, så du og dine ledsagere, kan fokusere på de mange andre ting der skal ske den dag I siger ja.

Pynt vores busser så de er klar til bryllupskørsel

Skal kørslen også være en del af den specielle dag i højere grad end bare transport til de forskellige lokationer, så er du og dit selskab mere end velkomne til at medbringe pynt, til udsmykning af vores minibusser, så de kan være en del af festen mens under bryllupskørslen.
Book vores bryllupskørsel over telefonen: +45 41 90 06 66 eller seng os en mail på: borra-bus@hotmail.com, og få et uforpligtende tilbud på din bryllupskørsel. Så sørger vi for at hele familien plus det løse når frem til festen let og hurtigt og i højt humør.

Lej en bus med chauffør

Hos Borra Bus har vi kørt selskaber og større grupper til deres møder, fester, rejser og andre mål over hele Sjælland gennem 11 år. Og vi er også klar til at bringe dig og dine medpassagerer til jeres bestemmelsessted hurtigt og let.

Lej en bus med chauffør og læg bekymringerne fra dig

Der er mange fordele i at leje en bus med chauffør hos Borra Bus. Det går ubesværet og vores professionelle chauffører sørger for alt under kørslen, mens du og dine ledsagere kan slappe af og nyde turen, ordne andre gøremål som arbejde eller …
Vi sørger for at hente og bringe til tiden, og vi gør gerne en ekstra indsats, for at skaffe en minibus med chauffør, hvis du og dit selskab står i en akut situation, hvor I har brug for transport på Sjælland.

Vores minibus med chauffør har masser af plads

Vores bus med chauffør kan have op til 19 passagerer med, alt efter aftale og hvilken bus I har bestilt. Har I bagage med, er det en god idé at nævne dette også, da der i så fald ofte vil være behov for en større bus, end der er passagerer.
Ved at leje en bus med chauffør kommer der mange fordele, i forhold til at lade selskabet hver for sig, finde fra lokation a til b. I sparer alle tid og transportpenge, det er bedre for miljøet, når man ikke skal sætte gang i op ti 19 biler, for at få alle fem til bestemmelsesstedet og så er det billigere for alle.
Der er faktisk ikke nogen gode grunde til ikke at ringe efter Borra Bus, når du og dit selskab står og mangler effektiv transport. Lej en bus med chauffør:
Kontakt os på telefon +45 41 90 06 66 eller send os en e-mail på borra-bus@hotmail.com og få et uforpligtende tilbud på jeres kørsel.

Lufthavnskørsel for de rejseglade passagerer

Har du husket det hele? Undertøjet? Opladeren til mobil og iPad? Pas og vekslet valuta? Badetøjet? Tandbørsten? Lufthavnskørsel… Nej? Så skynd dig at ringe til Borra Bus. Vi har i over 11 år sørget for at transportere rejseglade passagerer til lufthavnen med bagage og godt humør.

Med lufthavnskørsel skal du ikke tænke på plads til bagage

Der er ingen grund til at spekulere for meget over om bagagen kan være der, når du bestiller lufthavnskørsel hos os. Bare fortæl os hvor mange passagerer, der skal afsted og nævn, hvis der er ekstra meget bagage per passager, så sørger vi for, at sende en minibus med en passende størrelse, til at bringe jer let og hurtigt til lufthavnen.

Med transport til lufthavnen er der ingen parkering, mens du er væk

En af de helt store fordele, ved at vælge lufthavnskørsel er at du ikke skal bekymre dig om parkering af egen bil, mens du er væk på ferie eller på forretningsrejse.
Og er alternativet at tage bus eller metro, så vil du også få en bedre start på ferien, når du ikke pustende og svedende når frem til den lange terminalkø, fordi du har skulle slæbe tasker og kufferter op ad trapper og hen ad lange gange, efter du har skulle stå op hele vejen til lufthavnen i en overfyldt bus, mens du standhaftigt har prøvet at ignorere de andre passageres skulende blikke.
I er alle sikre på at nå frem i god tid uden stress og store forsinkelser, når I vælger Borra Bus, dette er især en rar forvisning, når man skal rejse som forening, virksomhed eller generelt som en større forsamling venner eller familie.
Ring til os på tlf.: +45 41 90 06 66 eller send os en mail til borra-bus@hotmail.com, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på lufthavnskørsel.